محل لوگو

فرمولاسيون شكلات هاي بدون قند با مالتيتول

مالتيتول از مواد شيميايي هيدروژناسيون مالتوز به دست مي آيد و خواص كاري مطلوبي را در طي ساخت شكلات نشان مي دهد. در طي قرن بيستم مصرف قند در جهان به سه برابر افزايش يافته است. به عنوان مثال در كشور انگليس مصرف ساليانه آن در حدود ۴۰ كيلوگرم ميباشد. قند يك كالا نسبتاً ارزان محسوب ...

جايگزين هاي ساكاروز ( شيرين كننده هاي كاهش دهندهٔ كالري دريافتي ) :

جايگزين هاي ساكاروز همان شدت شيريني ساكاروز را با يك انديس كالري كمتر ايجاد مي نمايند ومواد شيميايي همچون مالتودكسترين، پلي دكستروز و قند الكل ها مي باشند. توسعهٔ جانشين هاي ساكاروز با پايهٔ دكسترين در ابتدا در آمريكا شروع گرديد. يكي از اولين شيرين كننده هاي كم كالري قابل ...

فلزات و افزودنيهاي موجود در مواد غذايي :

سرب سرب يكي از فلزات سنگين است كه بطرق مختلف ، سبب آلودگي محيط و در نتيجه ايجاد عوارض مسموميت حاد و يا مزمن در انسان ميشود. مس مس يكي از عناصر لازم در تغذيه انسان و دام است و به مقادير كم در توليد هموگلوبين خون موثر است. به مقدار زياد در اغذيه ايجاد عوارض و مسموميت مينمايد. ...

۵ راه فوق العاده براي كمك به درمان كروناي خفيف

كرونا ويروس خطرناكي است كه هرچند جديد نيست اما از آنجايي كه جهش پيدا كرده چند سر و گردن از ويروس هاي هم خانواده خود خطرناك تر و پيشرفته تر شده است. كرونا از حالت همه گيري خارج شده و تبديل به يك بيماري عام گير و پاندميك شده است. در حال حاظر كشورهاي مختلفي در سراسر دنيا درگير اين ...

روش توليد پنيرها :

آماده سازي و انعقاد شير جهت توليد پنيرها : با عمل انعقاد و لخته كردن شير براي پنيرسازي در واقع مي توان از تركيبات غيرفعال شير مثل پروتئين هاي كازئين را رسوب داده كه يك عمل تغليظ خواهد بود. عمل انعقاد شير جهت توليد پنيرها به ۳ طريق ممكن است: الف – با تلقيح كشت باكتري هاي ...

فرايند توليد شهد خرما و قند مايع :

جهت توليد شهد خرما در ابتدا خرما از انبار يا سردخانه كه در سبدها يا بسته هاي ۲۰ كيلوگرمي با پوشش پلاستيكي هستند به صورت اتوماتيك خارج شده و به سالن توليد حمل ميشود. سپس، خرما توسط يك نقاله به سيستم شست و شو مي رود و در زمانهاي مختلف و طي مراحل مختلف شسته ميشود. پس از شسته شدن، ...

مربا، ژله و کارامل در بیسکویت :

مربا ، ژله ، کارامل و مارشمالو ترکیبات مواد شیمیایی آن ها بر پایه آب هستند. هنگامی که مواد بسیار رطوبت را در کنار فرآورده های خشک قرار دهیم، فرآورده فوق، رطوبت جذب کرده و نرم تر خواهد شد و ماده مرطوب نیز خشک تر شده و رطوبت از دست میدهد و این روند تا رسیدن به تعادل رطوبتی ادامه می ...

کاربرد آب پنیر در تولید نوشابه :

با توجه به اینکه فکر تولید نوشابه از آب پنیر از دیرباز در کشور ما مطرح بوده است باید به این کاربرد آب پنیر با دقت بیشتری برخورد کنیم. چند تجربه در خصوص تولید دوغ و نوشابه ای مخلوط با انواع آب میوه جات که بر اساس pH مخلوط در شرایط مختلفی فرآیند شده اند به عمل آمده است. تاریخچه مصرف ...

شکلات و آب نبات :

انسان از دیرباز در مراسم، اعیاد و جشن ها از فراورده های قنادی و شیرینی ها استفاده می نموده است.به طوری که باستان شناسان با آنالیز ظروف غذای انسان هایی که ۲۶۰۰ سال قبل زندگی می کردند به این نتیجه رسیدند که انسانها از آن تاریخ شکلات و آب نبات مصرف می نمودند. مردم مکزیک از کاکائو ...


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما