محل لوگو

وقت اورژانس ارتودنسی چقدر طول می کشد؟


اگر دستگاه متحرک ارتودنسی بشکند یا گم شود و یا اگر براکت دستگاههای ارتودنسی ثابت به هر دلیلی بشکند و یا هر گونه مشکلی برای آنها ایجاد شود به علت حرکت نابجای دندان و به علت آسیب به مخاط دهان بیمار می بایست با تماس تلفنی وقت اورژانس گرفته و فوراً مراجعه نماید. اما قبل از تماس با کلینیک ارتودنسی تماس بگیرید که مشکل شما واقعا اورژانسی است یا یک وضعیت عادی و معمولی است. بهتر است با موارد ذیل اشنا شوید. در واقع موارد معدودی است که به عنوان وضعیت اورژانسی در ارتودنسی در نظر گرفته می شود این موارد عبارتند از:

  • تروما یا آسیب های وارده به دندان دهان یا صورت
  • التهاب و قرمزی لثه و صورت که پیش رونده است و از حالت عادی خارج است
  • درد شدید و غیر قابل کنترل و پیش رونده در ناحیه دهان و دندان و صورت

در صورت مشاهده هر یک از موارد بالا سریعا وقت اورژانسی ارتودنسی بگیرید.
وقت اورژانس ارتودنسی چقدر طول می کشد ؟

بعد از این که متخصص ارتودنسی وضعیت را بررسی و معاینه کرد 20 الی 30 دقیقه زمان می برد تا براکت های جدید آماده شوند. زمانی که با مطب یا کلینیک ارتودنسی تماس می گیرید و درخواست وقت اورژانسی برای بررسی وضعیت براکت ها می کنید به شما وقت همان روز یا یک الی دو روز آینده اعلام خواهد شد تا هرچه سریعتر براکت های ارتودنسی ثابت شما جایگزین و یا ترمیم شوند.
توجه کنید همیشه از دست دادن یک براکت اورژانس دندانپزشکی و ارتودنسی محسوب نمی شود و در برخی موارد می توانید صبر کنید تا زمان نوبت بعدی فرابرسد. در اکثر مواقع اگر دردی احساس نمی کنید و یا از دست رفتن یک سیم ارتودنسی مشکلی برای شما ایجاد نکرده دیگر نیازی به وقت اورژانس ارتودنسی ندارید.
اگر قسمتی از براکت از دست برود نیاز به وقت اورژانسی ارتودنسی دارید

بیشتر بخوانید... ارتودنسی نامرئی
توجه کنید اگر قسمتی از براکت شما خراب شد و جدا شد حتما با کلینیک ارتودنسی تماس بگیرید و وضعیت را شرح دهید تا در صورت لزوم برای شما وقت اورژانسی ارتودنسی در نظر گرفته شود. درمواقعی که قسمتی از براکت جدا می شود آن را نزد خود نگه دارید تا در زمان مراجعه به پزشک متخصص ارتودنسی خود آن را ارائه کنید. در برخی موارد بیمار تکه جدا شده را قورت می دهد. در این وضعیت بیمار باید غذای پر فیبر میوه و سالاد میل کند تا هرچه سریعتر تکه ای که قورت داده است را دفع کند تا از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری کند.
در مواقعی نیز بیمار رابربند را قورت می دهد که اگر به جنس پلاستیک رابربند آلرژی و حساسیتی نداشته باشد مشکل خاصی برای او ایجاد نمی کند و حداقل طی 2 تا 3 روز آن را دفع خواهد کرد.

رفرنس:

http://www.bestdentists.ir/

  انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 8

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما